ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Славиша Йоканович даде пресконференция днес преди двубоя с Берое, който е в неделя от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Сърбинът коментира срещата, която имаше преди няколко дни с Тодор Батков и Наско Сираков.

„От 20 дни съм тук, непрекъснато се говори за нови, вече е четвърти кръг, дано да побързаме и да привлечем някого, защото иначе ще закъснеем. Не е лесно с бюджета, с които разполагаме да намерим играчите, които ни трябват. В такава ситуация може да стигнем до грешки, а това не е хубаво. В моята професия, човек трябва да поема рискове и ние ще го сторим. Вече закъсняхме със селекцията, крайно време е да направим нещо по въпроса“, каза Йоканович.

„Огледахме със Сираков много играчи. Но имаме ограничен бюджет и това ни пречи да вземем тези, които са наши фаворити. Аз съм треньор на Левски и трябва да тренирам играчите, с които разполагам, а тези, които нямам, мога да си кажа само мнението“, каза още наставникът.

„Проблемът е, че загубихме 6 точки в първите 3 кръга. Разбира се, когато се стигне до такъв момент, може да има дребни недоразумения в съблекалнята. Моята работа като треньор е да овладявам тези ситуации, но и футболистите трябва да разберат, че трябва да играят само за победа. Ние трябва да побеждаваме, не е извинение, че скамейката е къса. Левски не търпи да има една победа сега и една след 20 дни“, добави Йоканович.

Треньорът заяви, че е имал идея да привлече вратаря Стойкович от Партизан, но ситуацията е трудна. Стражът е прекалено скъп за „сините“, а и първият вратар на „гробарите“ е контузен и Стойкович вече става необходим на своя тим./БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ