ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

"Левски" иска голмайстора на Берое Венцислав Христов. Новият национал е планиран за конкурент на Цветан Генков на върха на атаката, съобщава "Труд". Първо условие обаче е да бъде махнат Жоао Силва, което няма да е лесно поради благия му договор.

"Левски" нищо чудно да остане само с искането на 24-годишния Христов, защото Берое настоява за 6-цифрена сума в евро за своя ас.

Известно е обаче, че "сините" не са добре с парите, тъй като имат доста разходи по строежа на стадиона и могат да си позволят само свободни агенти. Опитите за бартер на играчи със старозагорци засега пропадат. Идеалният вариант е размяна на Христов със Силва, обаче кой ли по света ще оцени несръчния португалец на кота 15,5 хиляди евро като заплата...

"Синята" селекция закъсва. Първо трябва да бъдат махнати ненужните, за което са необходими или оферти, или едри пари за неустойки. Няма ни едното, пише още изданието. После - треньорът Славиша Йоканович държи новите новите чужденци да бъдат с две класи над българите. Обаче без трансферни суми и без едри заплати е почти невъзможно ново крило да е по-силно от тромавичкия Рамон Лопес.

"Левски" е в цуг-цванг, но отпускане няма. Започна акция за стягане на чужденците, които напоследък са по-зле на терена от българите - нелепо с оглед възнагражденията. Трима-четирима легионери са информирани, че ако приносът им остане същият, заплатите им ще бъдат намалени примерно наполовина. Може да се стигне и до "циментиране" на пейката на чужденци, и до изваждане от първия тим, и до прогонване с последваще дела във ФИФА.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ