ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

"Левски" подготвя сериозен трансферен удар. „Сините" са на път да уредят скандалния вратар №1 на Сърбия Владимир Стойкович.

Стражът в момента е собственост на Партизан, макар и да не играе за тима. Той пропусна двата мача с Лудогорец, тъй като настоява за трансфер, пише "Меридиан Мач". В момента Стойкович тренира основно с юношите на Партизан. След като титулярният вратар на "гробарите" от началото на сезона Милан Лукач се контузи в битката с Лудогорец на „ЮНА", не е изключено от ръководството на Партизан да се опитат да задържат Стойкович поне до края на годината.

Все пак от "Левски" правят всичко възможно да се сдобият с може би най-добрия сръбски вратар, след като треньорът Славиша Йоканович не е доволен от играчите на този пост, с които разполага - Пламен Илиев и Михаил Иванов.

30-годишният Стойкович има впечатляваща визитка, в която личат престои в Спортинг (Лисабон), Утрехт, Уигън и Хетафе. Той има за националния отбор на Сърбия 45 мача. Един от звездните му мигове е на световното първенство в ЮАР през 2010-а, когато при успеха над Германия с 1:0 в груповата фаза спасява дузпа на Лукаш Подолски.

Стойкович е мразен изключително много от феновете на Цървена звезда. Те не могат да му простят, че премина при кръвния враг Партизан, защото е техен юноша. Това се случи през 2010 г. След това "навиячите" на Звезда му направиха некролог и многократно го заплашваха със смърт. Заради присъствието му в националния отбор на Сърбия пък станаха и размириците в Генуа през 2010 г.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ