Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович поздрави Лудогорец за победата снощи с 2:0 над ПСВ Айндховен в първия мач на разградчани в груповата фаза на Лига Европа. Сръбският наставник на "сините" е оптимист за спечелването на трите точки при гостуването утре от 20:00 часа на Черноморец на стадион "Лазур".

"Програмата е еднаква за всички, защото всички тимове играха мачове през седмицата. За 6 дни трябва да изиграем 3 мача. Отборът е готов. Винаги се работи по-добре след победа. За нас бе важно да тръгнем напред след загубата от Лудогорец. Не съм притеснен за поста си. Съдбата на всеки треньор е такава, трябва да питате ръководството дали ще остана начело на отбора”, каза Йоканович.

„Честитя победата на Лудогорец и се радвам, че я постигнаха. Считам успеха на Лудогорец и като свой, защото той е за целия български футбол. Затова само мога да им честитя резултата, който постигнаха в Айндховен. И ние, и ПСВ паднахме с по 0:2 от Лудогорец като домакини, но пък Черно море победи Лудогорец. Ако правим такива сравнения - ако ние сме като ПСВ, то тогава сигурно Черно море е като Байерн (Мюнхен)”, сподели сръбският наставник на "сините".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ