Георги Йомов бе обявен за играч на месеца в анкетата на пресклуб „България“. Футболистът на ЦСКА говори най-вече за предстоящия финал за Купата на България срещу Арда в сряда.

 „Веднага след загубата от Локомотив в Пловдив гледахме да избистрим главите, защото идва най-важният мач за годината. Мислим само за него. Днес започваме да се готвим и да сме концентрирани за финала, за да направим най-доброто и да зарадваме цяла „червена“ България. Не мисля, че може да прегорим. Всичко, което тренираме, правим умерено и е преценено. Перфектно подготвени сме за финала. Убеден съм, че ще спечелим“, заяви внукът на „синята“ легенда Тодор Барзов.

„Ние обаче не трябва да подценяваме съперника. Според мен силната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това тяхно качество. Прибран отбор. Това е техният коз“, добави Йомов.

 „Ролята на Любо Пенев е ясна. Той е тук, за да ни помогне, да извлече от нас максимума и да ни научи. Откакто е дошъл отборът се е променил коренно като настройка на мачовете, тренировки, игра. Абсолютно всяко едно нещо е изпипано до максимум – премерено, изчислено. Това помага на мен и съотборниците ми“, каза още крилото.

 „За мен беше лесно решение да премина от Славия в ЦСКА. Уникално е чувството, когато разбрах, че искат да ме вземат и не съжалявам за това решение и никога няма да съжалявам“, завърши юношата на Левски.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството