Капитанът на “Левски” Пламен Илиев и най-опитния играч в отбора Христо Йовов изразиха увереност в победата на “сините” над ЦСКА във вечното дерби в неделя.

„Според мен всичко дойде от мача с Миньор, загубихме мача, след това дойдоха два други тежки мача с Литекс и Лудогорец, треньорът ни напусна, дойде Гонзо. Всичко това се отразява, но не смятам, че ЦСКА е по-добър от “Левски”, за да е такава разликата. Ние имаме мач с тях. Ще излезем за победа. След това остават други мачове, в които трябва да победим. Всички очакват победа от нас, ще направим каквото можем, но след това остават още четири мача“, заяви Илиев.

„Дербито си е дерби, макар и малко, ако победим в неделя ще е някаква светлина. В това не се съмнявам, аз съм убеден, че “Левски” ще играе добре, ще бъде подкрепен от публиката и ще постигне успех. В неделя ще се види кой е по-добрият отбор, самата програма бе различна. Това не е извинение, но на ЦСКА тепърва предстоят трудните двубои, не смятам, че те могат да побеждават постоянно и смятам, че с една победа ще ги поразклатим сериозно”, заяви пък Бижутера.

„При една добра игра и победа срещу ЦСКА безпроблемно ще се класираме в Европа“, допълни Йовов.