Асът на "Левски" Христо Йовов сподели, че Георги Иванов е истински работохолик. Бижутера отново каза, че бъдещето му ще стане ясно до седмица. Както е известно, опитният футболист умува дали да поднови договора си със "сините" и да играе още един сезон или да пробва да стане кмет на родния си град Своге.

"Още го наричам Иванов, не мога да му кажа Гонзо. Иска да се докаже, истински работохолик", каза Йовов за спортния директор на "Левски".

"До седмица ще реша дали да преподпиша нов договор или ще се кандидатирам за кмет на Своге", сподели Бижутера в предаването "Спортът по Канал 3 с Крум Савов".

"Свикнал съм и с овациите и с псувните от страна на феновете. Хубаво е, че сега се представям добре, отборът - също. За съжаление започнахме да побеждаваме доста късно. Имахме много тежък период, сега тръгваме, може би правим заявка за догодина", започна Йовов.

"Проблемът на българските отбори е, че не са свикнали да се борят на няколко фронта. Все пак е много хубаво, че влязохме в групите на Лига Европа и оставихме диря там", продължи Ицо.

Йовов каза още, че за него Гара Дембеле е трябвало да спечели приза "Футболист на футболистите", но и че вотът със сигурност не е манипулиран. Наградата отиде при крилото на Литекс Дока Мадурейра.

"Когато бях в Литекс, ми беше много трудно. Наистина се откупих, но не искам да казвам за колко. Просто не искам да се връщам в онези години", сподели офанзивният халф за престоя си в Ловеч.

"Помагал съм на всички в "Левски" и мисля, че ме уважават страшно много. В момента имаме страхотни млади футболисти, които са бъдещето не само на "Левски", а и на българския футбол. Ясен Петров е поел пътя да бъде добър треньор. Не мога да правя генерални оценки за него. С г-н Батков се срещнах два пъти за една седмица. Учудвам се как в тази финансова криза се справя по най-добрия начин. След една седмица ще се разбере дали ще се кандидатирам за кмет на Своге или ще преподпиша с "Левски", каза още Йовов. /БЛИЦ