Христо Йовов заяви след победата със 7:0 над Светкавица, че е огорчен от неяснотата около него, тъй като все още не знае дали ще продължи да бъде футболист на "Левски". В същото време шефът Иво Тонев заяви, че до дни ще стане ясно бъдещето на Бижутера, като думата ще има новият треньор на "сините" Илиан Илиев. Спецът трябва да реши дали ще разчита на 34-годишния Йовов или не.

"Огорчен съм от неяснотата, но все пак осъзнавам, че на мен никой не ми е длъжен за нищо", заяви очевидно недоволният Йовов.

"Не мога да кажа дали изиграх последния си мач за "Левски". Сигурно ще излязат шефовете и ще отговорят на този въпрос. Няма вариант да продължа другаде, ще видим, ще преценяваме. Малко съм натъжен, но се надявам всичко да се оправи. В никакъв случай не ми се прекратява сега, но ще видим. Проблемът е, че никой още не е казал нищо и малко се чувствам пренебрегнат", каза ветеранът.

"Нищо не е сигурно, но мисля, че директорът ще ви каже. Има и вариант да остана тук още една година. Длъжен съм да се съобразя, имам договор до края на юни. Все още не съм разговарял с Илиан Илиев, но и това ще стане", добави Бижутера, който не беше в обичайното си добро настроение.

Иво Тонев също взе отношение по въпроса: "Йовов е част от "Левски". През следващата седмица ще решим като какъв ще остане. Ще разговарям с него по този въпрос. Ние сме говорили още през февруари на тази тема. Решението ще бъде взето най-вече от треньора Илиан Илиев."