Спортно-техническият директор на "Левски" Христо Йовов заяви, че третото място не удовлетворява отбора, като според него „сините” е трябвало да завършат годината на втората позиция. Йовов изрази задоволство, че от догодина отборите ще бъдат намалени, за да не се играят подобни двубои като този с Нефтохимик, в който "Левски" разби с 6:1 бургазлии, които домакинстват на „Хаджи Димитър” в Сливен.

„Това не е мястото на "Левски". Мисля, че трябваше да сме втори. Имаме още един мач с ЦСКА и, когато мине, тогава ще коментирам трансфери”, коментира Йовов след мача с Нефтохимик.

„Очакванията ми за дербито са времето да бъде добро за футбол. Но, ако продължава да е такъв студ и, да не дава Господ, да падне сняг, не мисля, че ще стане дерби.”

„Имахме няколко разговора с Пинто, но той не пожела да поднови договора си. Това е един естествен път, когато двете страни не се разберат. Питайте него защо не пожела да остане.”

„Ще търсим негов заместник за мача с ЦСКА и се надявам феновете да напълнят стадиона, защото имаме нужда от подкрепата им”, добави Йовов.