Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Юношата на Олимпик (Марсилия) Кристоф Лоуински пристигна в София и може да стане ново попълнение на "Левски". Играчът е централен защитник и през лятото е преминал проби в Нюкасъл.

Лоуински вече е в България и малко по-късно ще направи и първата си тренировка със "сините", информира "Гонг". Според информация от клуба, той ще мине тестове, и ако бъде одобрен от Илиан Илиев, трябва да подпише контракт с "Левски".

Лоувински е роден на 5 май 1992 година. Бранителят е висок 190 сантиметра и има мачове за националния отбор до 19 години на Франция. Защитникът е роден в Мартиника, като има участие в двубой за импровизирания национален тим на острова, който обаче може да играе само неофициални срещи.

Английската преса обръща сериозно внимание на Лоуински, когато той отива в Нюкасъл. Споменава се, че бранителят е един от солидните таланти във Франция и е наричан Клонинга на Десаи.

В Олимпик (Марсилия) Лоуински е бил картотекиран с номер 35. За френския гранд обаче бранителят не е записал мачове за първия тим на френския гранд.