Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Юношата на "Левски" Михаил Иванов се присъедини към ЦСКА, съобщиха от клуба. 23-годишният вратар беше собственост на елитния италианския отбор Сиена, а за последно игра под наем в Пиаченца.

Иванов започна тренировки с "червените", които имат желание да го привлекат. Това е възможно, въпреки забраната на клуба да картотекира нови футболисти, защото тя не важи за свободни агенти. Договорът на вратаря със Сиена изтече и той няма пречка да подсили ЦСКА и дори да играе в официалните мачове.

Мишо Иванов ще остане при "червените", ако успее да се споразумее с ръководството на клуба.

Талантливият страж е юноша на "Левски", като още 15-годишен заминава за Италия. От 2006-а започва да тренира в Сиена и през сезон 2008/09 е избран за най-добър вратар в юношеското първенство на Ботуша. В този период за първи път попада в групата на първия тим на тосканци за мач от Серия "А" (3:1 срещу Каляри на 30 август 2009 г.). През следващите два сезона българинът играе под наем във Фоджа и Пиаченца. Последният тим обаче се оказа в дълбока финансова криза и не успя да го задържи в редиците си.

Интересното е, че Мишо Иванов преди месеци се сроди с един от любимците на феновете на ЦСКА - Стойко Сакалиев. Вратарят взе сестрата на ексцентричния нападател - Марина Сакалиева.