В Стара Загора и днес ще е доста разгорещено. БЛИЦ разбра, че ултраси на Берое се организират и малко преди 14 часа са започнали да се събират на стадиона под Аязмото.

Мисията на недоволните фенове е да линчуват Дамян Георгиев. Привържениците са бесни на председателя на Съвета на директорите, който прогони Илиан Илиев.

Преди дни Георгиев отмени първата тренировка на отбора, аргументирайки решението си с факта, че все още няма подписан договор с нов старши треньор. Тогава обаче имаше грозни сцени под Аязмото, въпреки че нямаше занимание на отбора. Над 200 привърженици скандираха името на спеца, извел Берое го Купата на България. Тогава се появи група от няколко фенфракции на клуба, която започна да скандира името на Дамян Георгиев. Някои от присъствалите от началото ултраси започнаха да провокират привържениците с "Дамянски к...и!", което видимо изнерви групата и тя започна да скандира към останалите "Турци сте!".

Стигна се до размяна на удари като само бързата намеса на полицията предотврати масов бой.

В България от вчера е хърватският специалист Ханс Кодрич, който днес ще отпътува с група от 24 футболисти за лагер в Панагюрище.

"Събираме се пред стадиона. Чакаме с нетърпение пристигането на Дамян Георгиев. Зад него са 50-ина фенчета, които ще пребием - не само тях, а и него. Дамян съсипва Берое. Той заедно с Петко Петков прогониха най-добрият ни треньор, който ни изведе до спечелването на Купата на България и ни класира за Лига Европа", заявиха пред БЛИЦ ултрасите, които са зад Илиан Илиев и настояват за незабавното напускане на Дамян Георгиев. /БЛИЦ