ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА може да има напълно нов вид на защитата след лятото. Причината за това са изтичащите договори на голяма част от играчите в дефанзивната линия на „армейците“.

След края на сезона свободни агенти ще станат капитанът Юрген Матай, Мено Кох, Енес Махмутович, Иван Турицов и Брадли де Нойер. За Кох и Де Нойер се знае, че няма да бъдат правени опити да бъдат задържани на „Армията“. Какво ще се случи с капитана Матай все още не е ясно.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Счита се, че в началото на годината Иван Турицов и Енес Махмутович се получили предложения за нови договори, но те не са удовлетворили двамата бранители. Причината за това е фактът, че няма подобрение на личните им условия, а са запазени настоящите параметри.

През тази зима Турицов беше пред трансфер в швейцарския Сион, но до сделка не се стигна. В същото време ЦСКА вече му намери заместник, привличайки Мартин Стойчев от Септември (София). За позицията десен бек на "Армията" може да разчитат още на Тибо Вион, Емануел Шакич, както и преотстъпения в момента на Пирин Асен Дончев.

В центъра на отбраната обаче налични ще останат само Християн Петров и Браян Кордоба.