Треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров обяви група от 19 футболисти за утрешната среща с Литекс. Сблъсъкът от 26-ия кръг на "А" група е от 19:30 часа на стадион "Българска армия".

Мачът пропуска Маркиньос, който е наказан. Поради тази причина Зафиров включи в групата Викторс Мороз, на когото не разчита в последните няколко срещи.

Сред избраниците на младия спец очаквано не попадна Даниел Панку, който се раздели с ЦСКА и се прибра в Румъния, за което БЛИЦ ви информира по-рано.

Преди утрешната среща разликата между Литекс и ЦСКА е 10 точки. "Оранжевите" са на върха с 58, а "армейците" заемат третото място с 48. На втората позиция е Локомотив (София) с 51, който утре приема Славия. "Белите" са пети с 45, а след днешната си издънка - 1:1 срещу Локомотив (Мездра), Левски остана четвърти с 47 точки. /БЛИЦ

Групата на ЦСКА за домакинството на Литекс
Вратари: Здравко Чавдаров, Иван Караджов
Защитници: Йордан Минев, Павел Виданов, Апостол Попов, Александър Бранеков, Костадин Стоянов,
Полузащитници и нападатели: Тодор Янчев, Светослав Петров, Николай Манчев, Викторс Морозс, Румен Трифонов, Спас Делев, Флорентин Петре, Борис Галчев, Мишел Платини, Руи Мигел, Дормушали Саидходжа, Елиот Гранден