Националният отбор по футбол на Северна Македония идва у нас с готвач и собствена храна, твърдят местните медии. 

Според тях северномакедонците не са останали никак впечатлени от условията в Разград, където в четвъртък гостуват на нашите в двубой от група С на Лигата на нациите (19:00 часа).

Освен това делегацията на съперника ще бъде разделена на три - една част ще остане във Варна, където тимът каца днес, журналистите ще бъдат настанени в Шумен, а футболистите в Разград.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Източният ни съсед поиска да избяга, колкото се може по-далеч от нашите граници, затова реши да изиграе първия си официален мач с Македония далеч от София - именно в Разград. Не са много добри условията за настаняване, въпреки че стадионът на Лудогорец е по всички критерии на УЕФА и ФИФА. Интересното за дневния полет е, че освен собствен готвач, чартърът ще превози към България и хранителни стоки за играчите. Нищо не е оставено на случайността. Но това е Разград, а не София или някой друг от по-големите градове в съседката ни, с които нямаме добри отношения през последните няколко месеца", пише изданието vecer.mk. ", пише местното издание Vecer.mk в материал преди мача.

Изданието допълва, че Северна Македония трябва да отвърне на предизвикателството на българите за реванша през септември.

По-рано днес от УЕФА обявиха и съдията за срещата - Жереми Пиняр от Франция, който вече е бил в Разград, но като четвърти рефер в двубой на Лудогорец за влизане в Шампионската лига.