ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов получи добри новини преди днешното гостуване на отбора на Ботев (Враца) в мач от 20 кръг на efbet Лига.

60-годишният специалист ще може да разчита на двама основни футболисти, които пропуснаха последния мач на „сините“ заради контузии. В игра се завръщат твърдият титуляр в защитата Хосе Кордоба и голмайсторът на отбора в шампионата Джавад Ел Джемили.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Двубоят срещу Ботев (Враца) е решителен за Костов, тъй като все по-усилено се говори за негово предстоящо уволнение. Тези информация се засилиха изключително много след отпадането на осминафиналите на Купата на България от Хебър. Провал срещу Ботев (Враца) днес със сигурност ще бъде фатален за треньора на Левски.

Още повече, че организираните фенове на Левски недоволстват от представянето на отбора и постигнатите резултати под ръководството на Николай Костов през последните няколко седмици.

БЛИЦ първи съобщи в четвъртък, че Костов не е водил тренировката на Левски за деня. Той се появил за кратко на "Герена", посетил офисите на клуба и след това си е тръгнал. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!