ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Един от скандалните български футболисти - Боян Табаков, демонстрира всякаква липса на морал и човечност. Юношата на "Левски", който е сред най-близките на Борислав Балджийски, написа доста краен и гневен коментар в една от социалните мрежи.

Скандалното мнение на Табаков е в защита на другия кадър на "сините" - Балджийски, който е обвинен в убийството на привърженика на ЦСКА Петър Алексов. Както е известно, игралият за последно в Славия футболист в четвъртък беше пуснат от ареста срещу парична гаранция от 5000 лева.

Скандалното писание на Табаков в защита на добрия му приятел Балджийски e насочено към омразните му цесекари и е следното: "Е там му е мястото, три метра под земята да гледа цветята от към корените. И на всички вас изчадия там ви е мястото!!! Ходете се заровете заедно с тоя гном !!!! УРОДИ МРЪСНИ!!!"

Преди години скандалният Табаков, който вкарваше голове на ЦСКА под път и над път, скандализира пак футболната общественост, след като с гордост показа фланелка с пикаещ фен върху екип на "червените".

В момента Табаков играе в тима на родния си град - Хасково, който се завърна в "Б" група.

БЛИЦ вчера първи ви поднесе благодарствените думи на Балджийски във "Фейсбук", които той отправи към защитниците си.

"Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепиха в този труден за мен момент!!! Господ беше с мен и ме изкара от Ада на много хубав празник - Света Богородица - 15.08.2013 г.!! Това не е случайно за мен!!! Благодаря ви, приятели мои. Вие ми давате сила, а аз знам, че не съм виновен и това ме кара да се боря!!!", написа Балджийски.

Пуснаха Балджийски от ареста срещу 5000 лева гаранция

Братът на Балджийски пред БЛИЦ TV: Боби е невинен, забъркаха го в каша!

БЛИЦ TV: Близки на убития Петър Алексов искат затвор за Балджийски