Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков сподели на пресконференцията си преди гостуването на "Левски", че Здравко Лазаров е възстановен и ще може да вземе участие в мача. Двубоят от 2-ия кръг на "А" група е от 20:00 часа в неделя.

"Нещата при нас се подобряват с всеки изминал ден, с всяка изминала седмица и отборът на Локомотив ще изглежда по-добре. Селекцията, която направихме, вече е в почти завършен вид. Оставили сме вратата отворена за една или две позиции. Готвим се много сериозно за мача с "Левски". Вече казах, че ни предстои още по-тежък двубой, отколкото с ЦСКА. Но както за "Левски", така мачът ще е важен и за нас. Подготовката ни е с цел да постигнем позитивен резултат, а защо не и да победим", коментира Станков.

"Бразилецът Флавио Паулино вече е картотекиран. Имахме нужда от тази позиция и аз съм доволен, че го привлякохме. Мисля, че в бъдеще ще бъде много полезен за нашия отбор. Все още не е в добра кондиция и работи по индивидуална програма. Здравко Лазаров имаше проблеми, но те не бяха толкова сериозни и е напълно готов за мача с "Левски". Има някои футболисти, които тренират по индивидуална програма, но като цяло нямаме сериозни проблеми в отбора", каза още наставникът на "смърфовете".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ