Един от най-опитните футболисти на ЦСКА Здравко Лазаров днес почти сигурно ще напусне клуба. Нападателят има среща с ръководството, на която се надява да постигне разбирателство да разтрогне контракта си по взаимно съгласие. Преди това обаче Електричката ще иска да получи всичките си дължими заплати до момента. Договорът на Здравко с “червените” изтича догодина, но той е категоричен и не иска да остава на “Армията”.

Една от основните причини е старши треньорът Любо Пенев, с когото са в конфликт от известно време. Футболистът цяла пролет бе пренебрегван от наставника, а преди няколко дни дори бе изгонен от тренировка. Пред близки Лазаров споделил, че не иска да остава в ЦСКА, докато Любо Пенев е начело на отбора. Един от вариантите пред играча е завръщане в Славия, за което БЛИЦ вече писа.

Междувременно днес “армейците” ще започнат преговори с част от набелязаните играчи за лятна селекция. Спас Делев от Пирин, Тодор Тимонов и Николай Манчев от Ботев, както и двамата от Сливен – Иван Стоянов и Костадин Стоянов отдавна се спрягат за нови попълнения на “червените”. Бившият халф на ЦСКА Светльо Петров също ще се върне в Борисовата градина./БЛИЦ