Бившият спортен директор на "Левски" Андрей Желязков смята, че шефовете са направили грешка, като не са приели оставката на треньора Илиан Илиев.

"Той е разбрал, че моментът е труден, а задачата за спечелване на титлата - неизпълнима. Не мисля, че "Левски" няма шансове, но ако продължава да играе така, ще ги загуби. Колкото до оставката на Илиев - щом си казал веднъж нещо, трябва да го изпълниш. Ако иска да напуска - да го стори. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. В противен случай се получава иди ми - дойди ми. Правилно беше да си тръгне, ако е загубил увереност в своите виждания. За тези 14 дни пауза в шампионата евентуалният нов треньор можеше да се запознае с проблемите и да започне да ги решава", казва Жужо.

Следващите 1-2 мача на "Левски" ще покажат правилно ли е било оставането на Илиев начело на Левски или е голяма грешка.

Кризата на "Герена" и скрибуцането на Лудогорец са в интерес на ЦСКА и "Ботев" (Пд), които дебнат от по-задна позиция и могат да се намесят много активно в битката за титлата, която досега се водеше между първите два отбора.

"Не са за отписване, още повече, че Лудогорец е в слаба форма в сравнение с миналия сезон. Надявам се "Левски" да се вдигне и този песимистичен сценарии да не се осъществи", казва още Жужо пред "Тема Спорт".