Илиан Илиев остава треньор на "Левски", но на "Герена" все пак настъпват промени след вчерашното срамно 0:0 с Монтана. "Стандарт" съобщи, че Даниел Боримиров се завръща в клуба и ще бъде спортен директор. Именно това беше основното желание, поставено от треньора, за да остане начело на тима. БЛИЦ ви съобщи за това по-рано днес, както и ви поднесохме новината, че Станислав Ангелов-Пелето е нарочен за гонене

Очаква се Боримиров да бъде представен пред отбора утре.

Илиан имал пълното доверие на клубните шефове. Двамата с Боримиров получават и картбланш да освободят играчи от отбора, ако преценят.

Треньорът лобираше отдавна за връщането на Борето на поста спортен директор. Двамата са първи приятели от големия "син" тим в началото на 90-те години, като са запазили близките си отношения и до ден-днешен.

Утре от 11:00 часа Илиан Илиев извежда тима за тренировка, която е първа след злополучния мач с Монтана. Заради неяснотите в клуба, днес "сините" нямаха занимание. Треньорът хвърли оставка след издънката 0:0, но още тогава изпълнителният директор Иво Тонев беше категоричен: "Не я приемам по такъв начин и в такъв момент. Искам да ви кажа нещо - "Левски" ще е шампион. С тази игра няма как да станем шампиони, но ще станем. Има начини, които трябва да бъдат използвани максимално. Тези футболисти, в тази съблекалня, трябва да станат шампиони на България!"

Днес цял ден на "Герена" чертаха планове за излизане от кризата, която започна с шамара 0:2 от "Ботев" (Пд).

Тонев ще съобщи първо на играчите за глоби и евентуална раздяла с някои от тях. Мнозина от титулярите сведоха до нула кредита на доверие от страна на шефовете, а БЛИЦ вече ви съобщи, че нежелан от Илиев е Станислав Ангелов-Пелето, както и че наставникът отново настоял за завръщането на Боримиров. 

Самият треньор предпочете да остане изолиран от медийния шум днес. Мобилният телефон на Илиан Илиев цял ден е на гласова поща.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ