Треньорът на Левски Живко Миланов говори след първата победа на "сините" от началото на сезона (3:1 над Царско село). Той отбеляза коренната промяна в играта на тима си през втората час, като призна, че е провел разговор на висок тон с играчите си.

"Това бе един мач с две различни страни. Първото полувреме бе безобразно. Има причина за това - тя е липсата на резултати и точки. Излязохме доста плахи, без самочувствие, увереност. На полувремето им казах някои неща, които не са за пред камера. Те показаха реакция и коренно различно лице", заяви младият специалист минути след края на срещата пред микрофона на Диема Спорт.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

"Такъв Левски искам да виждам. Точките ти дават увереност. Дано в следващите мачове да покажем добрата си страна. Левски все още не е готов, ще ни трябват на още 2-3 позиции играчи, за да бъдем конкурентноспособни. Георги Миланов доста време не е играл, не е водил подготовка с нас. Дава максимума си. Няма проблем с контузия - това е само схващане. Надявам се Ради Цонев да е на линия още в следващия мач". 

"Имах специален разговор със Здравко Димитров. Той има уникални качества, които да развие. Ако не го направи ще е само един талант минал през футбола. В Левски трудно се работи спокойно, надявам се в следващите мачове да спечелим точки и да сме по-спокойни", каза Миланов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022