Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Звездата на ЦСКА Жуниор Мораес се гласи да пътува с отбора за Словения, разбра БЛИЦ. В четвъртък от 21:00 часа българско време "армейците" гостуват на Мура в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

И тази вечер Мораес тренира с "червените", като все още не е окончателно ясно дали ще премине в Металург (Донецк). Трансферната сага около него продължава с пълна пара. Последната информация към 21 часа тази вечер е, че той ще тръгне с ЦСКА за Словения утре. До тогава обаче е възможно да настъпи коренна промяна и нещата отново да се променят. Мораес е стегнал багажа за Словения, но е в готовност да тръгне и за Донецк.

Както вече стана ясно, ЦСКА и Металург са стигнали до споразумение, т.е. между клубовете всичко е договорено. БЛИЦ вече ви информира, че "червените" са намалили с няколкостотин хиляди евро цената на футболиста, която беше 2 милиона евро. Причината е да могат да бъдат взети веднага пари на ръка, които да отидат за спешно погасяване на дългове. Един от най-важните е този към Черноморец за Мишел Платини. Именно високата цена на Мораес провали преговорите между ЦСКА и Металург преди няколко дни. Тогава украинците не бяха готови да извадят накуп исканите от българския клуб пари.

БЛИЦ разбра още, че Абел Анисе, който беше измъчван от контузия, тази вечер е тренирал на пълни обороти и ще бъде на разположение на Стойчо Младенов за гостуването на Мура.