Халфът на Левски Радослав Цонев призна, че в момента ЦСКА е по-добър тим и заслужено е спечелил с 1:0, но е подценил „сините“ в дербито. Той и брат му Божидар Цонев бяха гости в предаването "Крум Савов LIVE" на телевизия "7/8" и разкриха защо за Левски нещата не се получават на терена.

„Резултатите на Левски не са това, което трябва да бъдат. Причините са доста. Доста проблеми с финансите, доста нови играчи, доста контузени, като нас с Боби. ЦСКА има по-стойностен отбор. Имаме доста млади момчета. В момента те са по-добри. До последните минути имахме невероятен шанс да изравним. ЦСКА ни подцени. Във футбола всичко се случва“, сподели Радослав Цонев и добави: „Левски винаги може да спечели Купата. Това са турнирни мачове. На "Герена" няма от кого да се притесняваме. Феновете показаха, какво е Левски. Идваха на стадиона с позитивна нагласа. Мога да им благодаря. Те са в основата клубът да го има. Весели празници на всички левскари! Надяваме се от Новата година нещата да се оправят“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Млад отбор сме. Да не омаловажаваме труда на ЦСКА. При Акрапович играят с пет човека отзад и трудно им се вкарва гол. Доста опитен треньор е (б.р. Славиша Стоянович). С новите попълнения ще си проличи това, което иска и да предаде опита си. Надяваме се с новия спонсор нещата да се оправят. И нещата да станат по-розови. Да са здрави феновете. Новата година да е по-добра и да се сбъднат желанията“, сподели пък Борислав Цонев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството