Евандро от ЦСКА беше избран за играч №1 на трети кръг в efbet Лига, след като вкара двата гола при 2:1 над Славия.

“Много съм щастлив, че бях избран за играч на кръга. Благодаря на всички, които са гласували за мен, а също така на моите съотборници, ръководството и треньорите, без които нямаше да съм тук.

Да, готови сме за Зоря. Треньорът ще ни даде точни указания за този мач. Трябва да сме много концентрирани за първия мач и след това ще мислим за двубоя с Лудогорец в Разград”, заяви Евандро при награждаването си днес.

“Във футбола е нормално един отбор да се движи нагоре-надолу. Но за голям отбор като ЦСКА никой не иска това да се случва. Успяхме да излезем от тази критична ситуация.  

Нямам впечатление от Зоря, но треньорът ни е дал някаква информация. Трябва да я използваме, за да изиграем на 100% и накрая да победим. Сега ми се дава повече шанс да играя, започвам да показвам качествата си. Всеки треньор си има свой начин на работа. Люпко Петрович има по-различна тактика. Той ни вдъхва голямо доверие и ни кара да правим нещата правилно.

За евентуалните мачове с Еспаньол нищо не мога да ви кажа. Трябва обаче да вярваме, че можем да преодолеем всеки отбор по света. Аз съм човек, който вярва във възможностите си и в тези на съотборниците ми. Футболът е доста изравнен. Трябва да сме концентрирани, за да можем да преодолеем всякакъв вид противници”, каза още бразилецът.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020