ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК!

Доминик Собослай, който ни наказа след красиво изпълнение от пряк свободен удар, подари фланелката си от двубоя на малък фен. Капитанът на Унгария раздаде и още няколко резервни екипи след класическото 3:0 срещу България.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Други деца пък играха камък, ножица, хартия за едната бутонка на халфа на РБ Лайпциг. Това бе препратка към изпуснатата дузпа от Роланд Салай в мача с Естония, когато Салай победи Собослай на тази игра и изпълни 11-метровия наказателен удар, но пропусна. Двамата отпразнуваха попадението на халфа на Лайпциг именно по този начин.

Капитанът на Унгария заяви след мача, че обича да подарява части от екипировката си на деца, защото това им доставя голяма радост.

„Който изкрещя най-силно, получи фланелката. Докато вървях надолу, видях малко дете, беше толкова сладко, затова му дадох една от обувките. Две други деца поискаха другата, но не можах да реша и затова играха камък, ножица, хартия“, сподели Доминик Собослай с широка усмивка.

Той е само на 22 години, но вече има достатъчен опит в Бундеслигата с екипа на РБ Лайпциг. Доминик е в германския тим от януари 2021 година. За Унгария има 30 мача и 7 гола. 
Нашата група в квалификациите за Евро 2024