Близо 8 хиляди ще гледат тази вечер в зала "Арена София" премиерата на филма "Гунди - Легенда за любовта". 

Много фенове на Левски, целият отбор на "сините" начело със Станислав Генчев и редица известни личности пристигнаха на мястото.

Половин час преди началото на прожекцията пристигна и мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков заедно със съпругата си Илиана Раева.

Едни от първите звездни гости, които се появиха край залата, бяха бившият президент на БФС Валентин Михов, бившите футболисти Благой Георгиев, Емил Ангелов-Бабангида, Валери Домовчийски и Милан Коприваров. По синия килим преминаха актрисата Сара Драгулева, моделът Александра Богданска, водещата Натали Трифонова, Валери Григоров, както и други личности от родния хайлайф.

На премиерата е и актьорът и страстен привърженик на ЦСКА - Христо Пъдев, който играе ролята на легендата на "сините" - Христо Илиев - Патрата. 

Пристигна и бившата кметица на София Йорданка Фандъкова.

"За нас е голяма чест да сме поканени и да бъдем част от това представяне на филма за Гунди. Всички знаем колко велик спортист е бил. Той е човек за пример и не само, а всички хора трябва да следваме ние като хора. Това, което е оставил, е да бъдем хора и над нещата“, коментира Станислав Генчев.

"Много често, когато играем на нашия стадион, който носи неговото име, им казвам да не забравят на кой стадион играят. Трябва да се борим до последно, да играем до последно и да бъдем добри хора и спортисти. Пожелавам на футболистите да изпитат това да чуят как хората скандират името им. Те са длъжни да спечелят доверието на феновете", завърши треньорът на Левски.