Е, този път наистина много малко хора дадоха пълни отговори на последната ни загадка. Затова Венцислав Спасов, Пламен Тончев, Владимир Лишков и Татяна Атанасова заслужават огромни поздравления.
 
Получихме доста писма, но най-много ви измъчи футболистът в лявата част на снимката ( в дъното). Това е Курт Нидермайер. Над 10 човека са познали останалата част от пъзела, но са се затруднили именно заради бившия защитник на Щутгарт. Има и такива читатели, които са объркали Карл-Хайнц Фьорстер с брат му Бернд Фьорстер (който също участва в мача, но не е във въпросния кадър). 
 
Верните отговори са следните:
 
1.От кой мач е снимката, кога се е играл и как е завършил?
Левски – Щутгарт 1:0, 28.09.1983 година, 1/32-финал Купа на УЕФА-реванш. Голмайстор: Михаил Вълчев
 
2.Как се казва съдията на снимката?
Шотер от Белгия
 
3.Кои са двамата играчи на преден план и двамата на заден план?
На преден план са Божидар Искренов (Левски)  и Сигурвинсон (Щутгарт).
На заден план вляво е Курт Нидермайер, а вдясно (зад Искренов) е капитанът на Щутгарт Карл-Хайнц Фьорстер.
 
Това е един от най-успешните мачове в европейската история на “Левски”. Първият мач в Германия завършва 1:1 и на реванша в София Щутгарт прави всячески опити, за да победи. В герой за “сините” се превръща младият вратар Борислав Михайлов. В последната минута влезлият като резерва Михаил Вълчев кара пълните трибуни да избухнат – 1:0. На следващата година “Левски” отново отстранява Щутгарт. Този път в турнира за КЕШ след 1:1 в София и 2:2 в Германия.