ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви върнем в дните преди Коледа през 2015 година. Тогава семеен скандал провокира 26-годишна американка да покаже на приятеля си, че греши относно нейните познания в американския футбол.

Един ден в навечерието на големия християнски празник Тайла Полиа търпи сериозни критики от приятеля си, че гледа поредния мач, а нищо не разбира. Той привежда и пример, в който тя дала предпочиталия за победа на Ню Йорк Джайънтс, а той претърпял съкрушителна загуба.

 200 лв Начален Бонус Спорт!

За да го опровергае, Тайла решила за втори път в живота си да направи залог в букмейкърска къща. Брюнетката „пуснала“ 5 долара на колонка от 15 мача, в която трябвало да познае победителя в 14 срещи. Сумарният коефициент на залога ѝ бил 20 000 към 1. Това означава, че при излизане на комбинацията, тя щяла да прибере 100 000 долара.

Тук трябва да отбележим, че нейният приятел явно е имал известна правота в спора, тъй като тя не е знаела напълно правилата за залагане.

„В неделя сутринта погледнах резултатите и видях, че Джайънтс отново да загубили. Помислих, че залогът ми се е провалил. Въпреки това във вторник (22 декември) проверих фиша в букмейкърската къща и те ми казаха, че съм спечелила. Веднага взех чека и се прибрах у дома, за да натрия носа на гаджето ми. Той не ми повярва, но като видя подписания паричен документ от „Уилям Хил“, направо се хвана за главата. Сега аз ще си направя страхотен коледен подарък, а дали той ще получи нещо за празника... още не съм решила“, коментира Тайла Полиа пред спортната телевизия ESPN.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК