ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще разкажем за случай от края на 2021 г. На 4 декември 35-годишен германски фен прави залог от 8 евро на права колонка от 16 мача, за които прогнозира минимален брой вкарани голове. Сумарният коефициент, изчислен от букмейкъра е 11 422,99.

Първите четири срещи от фиша му приключват според прогнозите. Петият двубой е от Втора бундеслига. Хайденхайм води с 2:0 срещу Ян Регенсбург, но германеца му трябва още едно попадение заради прогнозата от поне 2,5 гола в мача. Той трябва доста да потрепери, докато в добавеното време Ян Шьопнер бележи за 3:0. 

200 лв Начален Бонус Спорт!

Същата вечер германският любител на залозите вади късмет още веднъж с подобен залог. Елче води с 2:0 на Кадис, но това не е достатъчно за съхраняването на шансовете за успех при букмейърите. Щастието се усмихва на немеца в добавеното време, когато двата тима си разменят по един гол.

В неделния ден (5 декември) всички върви по план и общо 15 от 16-те срещи са излези според предвижданията на 35-годишния германец. Остава му само един мач. Този между Селта и Валенсия, които бързо си разменят по един гол и в 19-ата минута резултатът е 1:1. Големият удар за любителя на залозите идва в 53-ата минута, когато Макси Гомес вкарва победното попадение за „прилепите“ за 2:1.

Това означава, че немецът може да се похвали с печалба в размер на 91 383,91 евро, което не е никак малко за залог от само 8 евро.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК