ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще се върнем преди пет години. През ноември 2017 г. мистериозна 59-годишна баба от британския остров Шепи прибира значителна сума, залагайки на футболни мачове сумата от 1 паунд.

200 лв Начален Бонус Спорт!

В пункт на „William Hill“ тя дава прогнози за 12 мача от програмата за уикенда. Казано на жаргон - удря кьоравото, тъй като познава всеки един от тях. По-впечатляващото е, че 11 от печелившите отбори дори не са сред фаворитите според букмейкърите.

Това носи на неизвестната дама печалба от 574 278,41 паунда. Когато отишла да си вземе спечелената сума, тя заявила, че нищо не разбира от футбол и за първи и последен път в живота си залага на мачове.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

„Това е най-голямата печалба, която съм изплащала за 18-годишната си кариера в бизнеса. Досега рекордът беше 25 000 паунда. Невероятно е, че жена спечели сумата. Това е доказателство, че в живота всичко е възможно. Много се радвам за нея, тя е доказателство, че жените са силни“, коментира служителката на букмейкърската компания Карли Фоулкнър (позира с печелившия фиш на снимката долу).

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК