ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Актьорът Дарин Ангелов се разправи с бившата Мис България Ромина Тасевска при сблъсъка им като експерти в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

През изминалия уикенд двамата се състезаваха с прогнози в пет мача от родното футболно първенство, а Ангелов се оказа по-голям познавач и спечели битката с 5:3 точки.

Актьорът, участващ в сериала „Войната на буквите“, дръпна още в петък, когато позна точни резултат при нулевото равенство между Ботев (Пловдив) и Локомотив (София). Това му донесе 3 точки, докато Мис България за 2010 г. тогава взе само една точка, тъй като също прогнозира равенство на мача в Коматево.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, при познат само знак – 1 точка.

В събота и неделя двамата добавиха по още две точки в актива си, след като познаха, че Лудогорец ще победи Спартак (Варна) и ЦСКА ще спечели срещу Берое. Провалиха се при прогнозите си мачовете Левски – Черно море и Локомотив (Пловдив) – Ботев (Враца).

Така Дарин Ангелов продължава участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, докато Ромина Тасевска отпада. За актьора това е трета поредна победа, след като той вече успя да елиминира фолкпевицата Бони и синоптичката Гергана Малкоданска.

Забавната игра efbet Лига е на елиминационен принцип - победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона. Дарин Ангелов е лидер в общото класиране с 19 точки, взимайки сериозен аванс пред Здравко от „Ритон“, който е втори с 11 т.

Вижте кой какво позна в 16-ия кръг на играта efbet Лига - ТУК!