ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният продуцент Андрей Арнаудов за втора поредна седмица е победител в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Този път той се справи с конкуренцията на певицата Кали при прогнозите на мачовете от българското първенство

Така Андрей се оказа по-добър познавач на родния футбол и елиминира втори участник в надпреварата на популярните личности. Преди седмица той отстрани и дългогодишния си бизнес партньор Иван Христов.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

След изиграването на мачовете от шампионата през уикенда Андрей Арнаудов позна крайния победител от две срещи, докато Кали успя да даде само една. Никой обаче не успя да отгатне точния резултат поне на един от прогнозираните двубои.  

Ключова за успеха на Андрей се оказа предвидената от него победа на Левски в дербито с ЦСКА. Двубоят завърши 2:0 за "сините", а продуцентът беше заложил на успех с 3:1. Кали от своя страна предположи, че вечното дерби ще завърши при равен резултат 1:1.

Какви точно бяха прогнозите на двамата, може да видите в играта efbet Лига на страницата ни Букмейкър.

През тази седмица няма да има ново издание на надпреварата с прогнозите, тъй като в родния шампионат ще има пауза заради мачовете на националния отбор в Лигата на нациите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК