ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Участниците в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ отписаха Манчестър Юнайтед в дербито с Ливърпул от Висшата лига. Почти всички смятат, че "мърсисайдци" ще спечелят гостуването на "Олд Трафорд", като само двама прогнозират равенство - Илиян Стефанов (Левски) и Галин Иванов (Славия). Те предвиждат реми 1:1. Двубоят между "червените дяволи" и Ливърпул е утре от 17:30 часа.

Началото на 31-ия кръг на Звездната лига е днес с римското дерби Рома - Лацио. Осем от асовете в Efbet Лига прогнозират победа на "вълците", а само двама смятат, че "орлите" ще стигнат до успеха - Илиян Стефанов и Димитър Илиев. Контузеният халф на Левски и капитанът на Локомотив (Пловдив) предвидиха победа на Лацио с 2:1.

Лидер в забавната ни игра с прогнози продължава да е Янис Карабельов (Ботев Пд) (136 точки), следван от Илиян Стефанов (125 т.), Иван Коконов от Арда (123), голмайсторът на Крумовград Алекс Колев (121), вратарят на Хебър Петър Дебърлиев (120) и др.

В Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ асовете на родния футбол прогнозират интригуващи мачове от топ първенствата на Европа. Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи 1 точка.  

Какви бяха прогнозите на участниците в Звездна лига за 31 кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Класирането преди 31-ия кръг: