ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Участниците в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ се затрудниха доста с прогнозирането на дербито за първото място в Бундеслигата между Леверкузен и Байерн. Очакваният с огромен интерес мач е днес от 19:30 часа. Шестима от асовете в родния футбол смятат, че Леверкузен ще спечели, също толкова предвиждат успех на Байерн. 

Лидерът Янис Карабельов посочи 2:1 за "аспирините", вторият Илиян Стефанов - 1:1, а Петър Дебърлиев - 2:2. Халфът на Ботев (Пловдив) е първи със 104 точки преди 24-ия кръг на Звездната лига, Стефанов има 96, а стражът на Хебър е с 94. Само с точка зад третия е Александър Колев (Крумовград), който предвижда 2:1 за Леверкузен. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Другите интригуващи мачове за прогнозиране днес са Рома - Интер и Реал (Мадрид) - Жирона. Te също затрудниха доста представителите на Efbet Лига.

Кръгът в Звездната лига включва и две срещи от Англия - неделните мачове Астън Вила - Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас - Челси. 

С интерес следим дали Карабельов ще удържи първото място, след като Илиян Стефанов в последните седмици имаше доста успешни удари, познавайки точни резултати, което го изкачи на второто място.

 Вижте прогнозите на асовете в родния футбол за 24-ия кръг на Звездната лига - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 24-ИЯ КРЪГ В ЗВЕЗДНАТА ЛИГА: