ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Не са малко любителите на футбола, които печелят големи суми от своите прогнози за мачовете в тиражите. Понякога и самите букмейкъри си вкарват автогол, който води до техни големи загуби.

За подобен случай ще ви разкажем в следващите редове. По време на Мондиал 2018 един от водещите в света букмейкъри предлага възможност за любопитен залог.

Компанията поставя коефициент 101,00 за вероятността всеки от 32-та участника на световното първенство в Русия да вкара поне два гола.

Такава ставка привлича вниманието на редица любители на залозите, които решават да пуснат своите фишове. Всеки от тях е на стойност от 10 долара до няколко хиляди.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

До последния кръг на груповата фаза изглежда никой няма да спечели, но шансовете не са малки. Дебютантът Панама вече е вкарал първия си исторически гол на световни първенства при загубата с 1:6 от Англия.

Отборът е тотален аутсайдер и в първите си два мача от турнира получава общо 9 попадения във вратата си. В последния си мач от група „G“ панамците играят с Тунис.

В 33-ата минута рикошет след удар на Хосе Луис Родригес води до автогол на тунизиеца Ясин Мериах. Това пък носи печалба на всички, възползвали се от коефициента 101,00. Африканците обръщат мача през второто полувреме и печелят с 2:1.

Така един автогол води до големия автогол на букмейкърската компания, която впоследствие отчита загуби в размер на 1 милион долара само от залога, че всички отбори на Мондиал 2018 ще вкарат поне по два гола на шампионата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК