ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Лидерът в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ Янис Карабельов смята, че Барселона ще загуби гостуването на Бетис в Ла Лига. Мачът е в неделя от 19:30 часа и е един от двубоите за прогнозиране в 21-ия кръг на играта ни, в която представители на клубовете от родния елит дават предвижданията си за интригуващи срещи от водещите европейки първенства.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Карабельов посочва 1:0 за Бетис срещу Барселона. Халфът на Ботев (Пловдив) води в класирането на Звездната лига с 91 точки. Вторият Петър Дебърлиев (Хебър) е с 87. Вратарят също очаква издънка на каталунците - 1:1. Третият към момента в класирането Илиян Стефанов (Левски) посочва 2:1 за Барса. Преди кръга халфът на "сините" е с 81 точки в актива си. В зависимост от резултата на Бетис - Барса интригата на върха в играта ни ще се заплете още повече. Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а за познат знак - една. 

Новият кръг в играта ни започва тази вечер със срещата Интер - Лацио. Полуфиналът за Суперкупата на Италия e oт 21:00 часа. Любопитното е, че и тримата в челото на Звездната лига прогнозират 2:0 за "нерадзурите". Още шестима от участниците дават точно този резултат. 

Другите мачове за прогнозиране в 21-ия кръг са Лайпциг – Леверкузен, Борнемут - Ливърпул и Брайтън – Уулвърхемптън.

Вижте прогнозите на участниците в Звездна лига за 21-ия кръг - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 21 КРЪГ: