ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пенсионер от Пембрук, Западен Уелс, се разминава с уникална печалба от 1 милион паунда, след като е заложил само 1 паунд. Това се случва в сезона, в който Дейвид Мойс е начело на Манчестър Юнайтед (2013/2014).

Симпатичният старец прогнозира 15 мача през есента на 2013 година. 14 от тях го прави директно в десетката – познава ги, без да му мигне окото. Той хваща даже победата на Арсенал над Тотнъм с 1:0. Всичко му върви по мед и масло.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Остава само една среща и тя е Ливърпул – Манчестър Юнайтес. Заложеният знак е повече от смел – двойка! Познае ли, пенсионерът ще прибере цял милион и ще стане милионер. За негова беда обаче Ливърпул попилява от бой „червените дяволи“ в техния казан с класическото 3:0.

Дядото, чието име английските медии умишлено не споменават, обаче не остава на сухо. Човекът все пак печели 72 000 паунда. Да, никак не са малко – залагаш 1 паунд и прибираш 72 бона. Ако обаче Юнайтед бе победил, печалбата щеше да е 1 милион паунда.

„Аз съм беден човек и сега съм повече от щастлив, нищо, че Ман Юнайтед ме лиши от милиончето“, коментира старец, помолил букмейкърската къща да запази анонимността му.