ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днешната история е от 2011 г., когато шотландецът Рори Люис от Единбург прави невероятен залог, който му носи сериозна печалба.

Той пуска фиш на стойност 100 паунда в букмейкърската къща „William Hill“, в който предполага, че четири отбора ще спечелят своите мачове от първия кръг на купата на Шотландия с поне четири гола разлика.

В крайна сметка Коув Рейнджърс бие Глазгоу Юнивърсити с 4:0, Хънтли разбива Нютън Стюърт с 6:1, Кътлър печели срещу Шипярд с 4:0, а Уис Акадъми размазва Колдстрийм с 9:1, за да осигурят на Рори печалбата от 101 200 паунда.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

31-годишният Люис първоначално решава, че не е спечелил, тъй като „Би Би Си“ излъчва грешни крайни резултати на два от мачовете. Според информацията, Коув Рейнджърс е направил нулево равенство с Глазоу Юнивърсити, а Кътлър и спечелил „само“ с 3:0 срещу Шипярд.

„Докато чаках по телевизията да съобщят резултатите от мачовете, бях оптимистично настроен и имах предчувствието за печалба. След като прочетоха резултатите на Коув и Кътлър, останах разочарован. Бях на път да изхвърля фиша, но тикан от някакво вътрешно чувство все пак отидох до букмейкъра, за да проверя за втори път. Тогава се оказа, че „Би Би Си“ са поднесли грешна информация, а чувството не ме е излъгало“, споделя Рори Люис пред шотландските медии.

Той работи като финансов съветник и признава, че възнамерява да инвестира парите в някакво начинание.

„Този човек сигурно има кристална топка. Да спечелиш залог, че четири отбора ще спечелят с поне четири гола разлика, си е невероятен късмет“, коментира Тони Кени от „William Hill“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК