ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившите български национали Димитър Илиев и Васил Панайтов са единствените представители от родния футболен елит, които спечелиха от домакинската издънка на Байерн срещу Байер (Леверкузен).

Двубоят между баварския гранд и тимът от Леверкузен е част от петия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която асовете на отборите от българското първенство прогнозират мачове от топ шампионатите на Европа.

„Аспирините“ стигнаха до 2:2 на „Алианц Арена“ след гол на Ексекиел Паласиос от дузпа в добавеното време. Наказателният удар беше отсъден с помощта на ВАР.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Резултатът донесе на Димитър Илиев (Локомотив Пловдив) и Васил Панайотов (Черно море) по три точки в актива им за общото класиране на играта. Те единствени бяха прогнозирали не само равенство, но и точен резултат 2:2. Всички останали участници бяха предвидили успех на Байерн, а това не им донесе точки.

Днес участниците в Звездна лига продължават участието си. Те са дали своите прогнози за мачовете Уест Хям – Манчестър Сити, Интер – Милан и Барселона – Бетис. Петият кръг завършва в неделя вечерта с двубоя Реал (Мадрид) – Реал Сосиедад.

Всички прогнози за петия кръг на участниците в играта – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА