ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският актьор Рик Саломон, който е професионален играч на покер, пропиля 1,1 милиона евро в рамките на няколко часа. Това стана ясно по време на последния епизод на щоуто „High Stakes Poker“. В началото на серията 55-годишният Саломон имаше сумата налична в своята сметка, а в края тя вече беше празна.

Актьорът, който има спечелени 9,9 милиона долара от покер, не успя да се справи с топ играчите Джон-Робърт Беланде и Андрю Робъл. След като загуби всичките си пари, Рик Саломон опита да продължи, купувайки си участие с още един милион долара, но това не му беше позволено.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В Холивуд той не е известен с големи роли. Придобива световна популярност през 2003 г., когато пуска в продажба запис на своите секспреживявания с Парис Хилтън. Видеото „1 Night in Paris“. Се превърна в мегахит, а наследницата на хотелиерската верига „Хилтън“ го осъди за 400 000 долара.

След това Рик Саломон влезе в светските хроники заради двата си брака с Памела Андерсън (2007-08 и 2014-15 г.). Нито един от тях обаче не продължи повече от няколко месеца.