ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес припомняме една зашеметяваща печалба от www.efbet.com. Случаят е от 2019 година, а големият късметлия се казва Николай Пенков. 

Той успя да спечели 58 353 лева след като позна 3 мача в права колонка, прогнозирайки първо полувреме/краен резултат в срещи от квалификациите за европейското първенство по футбол през 2020 година. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Щастливецът успя да хване 1/X на мача Босна Херцеговина - Гърция, при положение че резултатът беше 2:0 на полувреме и гостите изравниха в 85-ата минута, 1/2 на Чехия - Бразилия, където изненадващо домакините водеха на полувреме, но загубиха от "селесао" и най-драматичния мач в колонката - 1/Х на Норвегия - Швеция. В него домакините водеха 2:0 през първото полувреме, допуснаха обрат 2:3 през второто, но в крайна сметка двубоят завърши наравно 3:3 с гол в 93-ата минута на мача.

Отличната познаваемост носи на Пенков 45 045 лева. В допълнение на това късметлията комбинира същите мачове в система, за да стигне до общата страхотна печалба от 58 353 лева.

Каква драма, а!? Само можем да предположим как се чувства късметлията след подобни обрати и уникална печалба в сайта с най-високите коефициенти www.efbet.com!

Отговорен хазарт 
Мачовете и спортните залози трябва да бъдат единствено форма на забавление. Затова не забравяйте: „Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.“

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК