ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Tрета дама ще направи опит да спре победната серия на Здравко Желязков в играта на БЛИЦ Букмейкър – Efbet Лига. Здравко от "Ритон" първо елиминира своята дуетна и семейна половинка Катето, след което се справи и с блондинката Нина-Никол Хамилтън.

Сега популярният привърженик на ЦСКА има за съперник поп фолк дивата Бони. Тя също се включва с голям интерес в играта на БЛИЦ Букмейкър, прогнозирайки мачове от Efbet Лига. Появата й е изненадваща, тъй като това е непозната сцена за нея. Въпреки това обаче певицата се хвърля с всички сили, за да елиминира своя достоен опонент. 

Припомняме, че при познат точен резултат се дават 3 точки, а при познат само знак – 1 точка. Забавната игра Еfbet Лига е на елиминационен принцип – победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона.

200 лв Начален Бонус Спорт!

За варненското дерби Бони прогнозира, че Черно море ще победи Спартак в голово шоу с 3:2, докато Здравко залага за 3:0 за "моряците".

В мачовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец и двамата смятат, че трите ни гранда ще спечелят. 

Прогнозите им се разминават за срещата Славия - ЦСКА 1948. Здравко от "Ритон" посочва победа на "белите" с 2:1, докато Бони залага на равенство 1:1.

Дали отново Желязков ще покаже отлична познаваемост на мачовете от родния футбол или поп фолк певицата ще го елиминира, ще разберем събота и неделя, когато се играят мачовете.

Вижте какви прогнози дадоха Здравко и Бони в шестия кръг на играта Efbet Лига – ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК