ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият национал Валери Божинов отново впечатли с проявения си нюх към футбола. Този път Божигол се показа като познавач на първенство, в което не е играл през кариерата си.

В играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ Валери, който участва от името на Септември, позна точния резултат, с който Барселона спечели гостуването си на Атлетик (Билбао). Това му донесе 3 точки. Освен това правилно прогнозира, че Арсенал ще победи Фулъм и Ювентус ще се справи със Сампдория.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Така за мачовете от неделя 37-годишният бивш футболист на Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити и др. събра актив от пет точки. Това му позволи да натрупа общо 74 т. след 20 кръг, а с това да се доближи само на една от лидера ЦСКА, представляван от Георги Велинов.

Изключително силно през уикенда се представи резервният вратар на Спартак (Варна) Иван Дичевски. Той успя да изведе „соколите“ до третото място в класирането, след като преди началото на 20-ия кръг беше на шеста позиция. Така Спартак (Варна) изпревари Славия и Пирин. Трябва да се отбележи, че Дичевски и Божинов бяха единствените, които в неделя познаха точен резултат. И двамата успешно прогнозираха победата на Барселона над Атлетик (Билбао).

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 20-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 20 КРЪГ