ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теодора Кацарова е победителят в съботната си битка с популярния културист Димитър Ходжев в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ.

След изиграването на двата мача, за които двамата дадоха прогнозите си, Кацарова води с 1:0. Нейната радост от аванса дойде благодарение на изравнителния гол на бразилеца Игор Тиаго от Лудогорец, който изравни за 2:2 в дербито срещу ЦСКА.

Дъщерята на легендарната Силвия Кацарова беше предвидила, че мачът между „орлите“ и „армейците“ ще завърши при равен резултат (1:1). Това и донесе една точка, докато Митьо Крика беше заложил на успех на разградчани с 2:0.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Двамата нямаха никакъв късмет с прогнозата си за мача Черно море – ЦСКА 1948, завършил при равенство 1:1. Теди Кацарова беше дала предпочитания за успех на „моряците“. Димигър Ходжев пък заложи на победа за „червените“.

Двамата имат още три шанса да повишат резултата си в играта. Те са дали прогнозите си за два днешни мача: Септември (София) – Пирин и Локомотив (Пловдив) – Левски, както и битката на дъното в понеделник между Спартак (Варна) и Хебър.

Припомняме, че в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. За познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

Как точно гласуваха Теди и Крика в 29-ия кръг на шоу-играта Ефбет лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!