ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Вратарят на Левски Николай Михайлов е сред големите печеливши от съботната програма на 27 кръг от играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. 34-годишният страж спечели четири точки от прогнозите си за трите мача.

Той позна точния резултат на финала за Кралската купа между Реал (Мадрид) и Осасуна. „Белият балет“ се наложи с 2:1 след два гола на младия бразилски нападател Родриго. Това донесе на Ники Михайлов три точки в играта. Той прибави още една в актива си заради прогнозата си, че Ланс ще победи Марсилия (2:1), но не позна крайния резултат.

С по четири точки могат да се похвалят още вратарят на Хебър Петър Дебърлиев и националът Тодор Неделев (Лудогорец). Те познаха с точност успеха на Ланс, което им донесе по-три точки. Те взеха и по още една заради предвидената победа на Реал (Мадрид) във финала срещу Осасуна.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Никой от участниците позна точния резултат от победата на Интер с 2:0 като гост на Рома. Само четирима бяха предвидили успех на „нерадзурите“ в Рим и това бяха лидерът във временното класиране Иван Дичевски (Спартак Варна), Красимир Костов (Ботев Враца), Бирсент Карагерен (ЦСКА 1948) и Иван Коконов (Арда).

В Звездната лига представители на клубовете от родния футболен елит мерят сили, посочвайки точни резултати на дербита от топ първенствата на Европа.

Днес участниците имат шанс да увеличат актива си. Те дадоха своите прогнози за дербито от английската Висша лига между Нюкасъл и Арсенал, както и за срещата от германската Бундеслига между Борусия (Дортмунд) и Волфсбург.

Вижте прогнозите на участниците в 27-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА 27 КРЪГ