ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Пиар експертът, бивш модел и телевизионен водещ Ива Екимова направи впечатляващ дебют в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. През този уикенд тя мери сили с певицата Маги Джанаварова в прогнозиране на резултатите от родното футболно първенство.

Любопитната битка между двете хубавици вървеше оспорвано след първите два мача от 25 кръг на играта. Двете взеха по една точка от успешните си предвиждания, че Лудогорец ще победи Локомотив (София), а Арда ще се наложи над Хебър.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Ива Екимова взе аванс от съботния късен мач от родния футболен елит, след като позна точния резултат за победата на ЦСКА 1948 над пловдивския Локомотив (1:0). Единственият гол в двубоя, реализиран от бразилеца Педриньо от дузпа, донесе три точки на Екимова. Ма Джанаварова не взе точки от този мач, тъй като прогнозира равен резултат.

Днес двете имат още два шанса да увеличат точковия си актив в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Те прогнозираха крайните резултати от мачовете Пирин – ЦСКА и Левски – Берое. Именно след изиграването на тези срещи ще стане ясно коя от двете ще продължи и в следващия уикенд. Припомняме, че Маги Джанаварова вече има един елиминиран съперник, след като успя да победи Ники Кънчев.

Забавната игра с прогнози Еfbet Лига се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Вижте прогнозите на Маги Джанаварова и Ива Екимова за 25-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК!