ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярната певица Теди Кацарова беше разочарована от бразилската звезда на Левски Рикардиньо, който вкара два гола за тима си при домакинската победа с 2:1 над Черно море.

Така Кацарова се оказа изоставаща в 30 кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. През тази седмица дъщерята на легендарната Силвия Кацарова води битка в полето на футболните прогнози с популярния журналист и водещ Драго Симеонов.

Теди и Драго започнаха успешно представянето си в кръга, предвиждайки домакинската победа на Хебър над Септември, която им донесе по една точка.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Кацарова обаче заложи на победа на Черно море над Левски с 1:0 и "моряците" поведоха на "Герена", но двата гола на Рикардиньо ѝ донесоха разочарование. Симеонов от своя страна правилно прогнозира успех на „сините“. Така той поведе с 2:1 в резултата.

Днес двамата имат възможност да увеличат актива си, тъй като са дали своите предвиждания за два мача: Пирин – Ботев (Враца) и ЦСКА – Локомотив (Пловдив). Те са прогнозирали и срещата между ЦСКА 1948 и Лудогорец, която ще се играе в понеделник.

Припомняме, че в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. Участието е на елиминационен принцип, в който победителят от кръга продължава в следващия, където ще играе срещу нов съперник.

За познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка. Лидер в генералното класиране продължава да е Дарин Ангелов с 21 точки, следван от Maги Джанаварова (14 т.), Aфлредо Торес и Ива Екимова - по 13 т. и др.

Как точно прогнозираха Теди и Драго петте мача от 30-ия кръг на играта ефбет Лига – ТУК  

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!