ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще разкажем случай отпреди няколко дни. По-точно през уикенда. Тогава един късметлия прибира печалба от 10 690 паунда благодарение на три гола в добавените временна на заложените мачове.

Клиентът на популярен британски букмейкър прави прогнози на 11 мача. Сумарният коефициент 1668 към 1, а залогът му е на стойност 10 паунда.

Той избира срещи от първенствата в Англия, Франция, Испания, Швейцария, Италия, Португалия и Белгия. Залозите му не са само за краен победител, но има и такива за брой голове или гол/гол.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Една от прогнозите му и двата тима да вкарат голове излиза още в 11-ата минута на мача между Салернитана и Болоня (2:2) и в 37-ата на срещата Сион – Грасхопър (1:2). Други пък станаха факт в 81-ата или 86-ата минута.

Голямата драма е при прогнозите му Шефилд Юнайтед да победи Блекбърн, Барселона да спечели Ел Класико с Реал (Мадрид) и на мача Тулуза – Лил да има повече от два гола.

Победният гол на „остриетата“ пада в първата минута на добавеното време, когато Томас Дойл бележи за 3:2 и класира тима си в следващия кръг на ФА Къп.

Барселона победи „белия балет“ с попадение на Франк Кеси в 90+2-ата минута. Голяма драма беше в залога му на мача Тулуза – Лил, където беше прогнозирал да има поне два гола. „Кучетата“ спечелиха с 2:0, но вторият гол, дело на Мохамед Байо, падна 11-ата минута на допълнителното време.