ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболните мачове в средата на миналата седмица донесоха много нерви, но и огромно щастие за британски любител на залозите. Късметлията успя да превърне 40 паунда за фиш с права колонка от осем мача в печалба от 13 500.

Жителят на Острова наистина трябва да благодари на съдбата за шанса, тъй като два от нужните резултати се случиха след голове в 95 и 97-ата минути, а един заради пропусната дузпа в добавеното време.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

За да стигне до печалбата, британецът първо трябваше да стиска палци Атлетико (Мадрид) да обърне Фейенорд, а след това и за победа на Шахтьор (Донецк) над Антверпен, която дойде след пропусната дузпа от Тоби Алдервейрелд от белгийския тим в седмата минута на добавеното време.

Други мачове излизат според прогнозите: Барселона печели срещу Порто (1:0), Борусия (Дортмунд) и Милан завършват наравно (0:0). Лацио обаче побеждава Селтик като гост едва след гол в петата минута на добавеното време.

Британецът чакаше и изхода на три мача от Чемпиъншип, играни на 4 октомври. В два от тях Лестър бие Престън с 3:0, а Лийдс взима успех с 1:0 над КПР.

Драма и късане на нерви имаше и в последния мач от колонката. Според залога Бристъл Сити трябва да спечели визитата си на Родъръм. Гостите откриха резултата в 81-ата минута, но само пет минути по-късно равенството бе възстановено. Победата на Бристъл Сити дойде в петата минута на добавеното време.

Така в крайна сметка първоначалният залог от 40 паунда беше умножен многократно, за да може островитянинът да прибере печалба от 13 582 паунда.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!